Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veiseliha

Tex-mex veiselihapada

Veiseliha

Tex-mex veiselihapada

Lia Virkus 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sobib teravate maitsete austajatele. Roa tegemisel tasub kasutada veise välisfileed, mis läheb hautades hästi pehmeks.
Retsept
portsjonile
700 g Veiseliha
1 spl Või
2 küünt Küüslauk
1 dl Vesi
200 g Purustatud tomatid
1 tk Punane paprika
200 g Valged oad tomatikastmes
1 purk tex-mex toidukaste (Felix)
Petersellilehed
Lõika liha kuubikuteks ning pruunista võis 6–7 minutit. Lisa purustatud küüslauk, tomatid ja vesi. Hauta 30 minutit, kuni liha on pehme. Pane juurde ribastatud paprika, oad ja tex-mex kaste ning hauta veel 10 minutit. Serveerimisel riputa peale hakitud peterselli.
Paku kõrvale keedetud riisi või kartuleid.

KOMMENTAARID

Hindaja 25.veeb 2012 03:52
:H:T:P:S:R;):(:)
Helen 10.jaan 2011 17:27
Siin võib fantaasial lennata lasta,mina panem veel oliive kui kodus on ja suvikõrvitsat,kui mõni vein poolik on panen ka seda.Seekord panen ploome ka.
Kris 29.okt 2010 23:06
Kas selle tex-mex kastme asemele mõni muu kaste ka sobib, külalised ei ole mul väga vürtsi armastajad.
Aivar 11.mai 2010 15:24
olen seda mitu korda teinud ja tõesti meeldib väga.
kala 18.märts 2008 16:56
Superb!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes