Lihatoidud  » Veiseliha

Tex-mex veiselihapada

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: 100 rooga Autor: Lia Virkus
Sobib teravate maitsete austajatele. Roa tegemisel tasub kasutada veise välisfileed, mis läheb hautades hästi pehmeks.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks ning pruunista võis 6–7 minutit. Lisa purustatud küüslauk, tomatid ja vesi. Hauta 30 minutit, kuni liha on pehme. Pane juurde ribastatud paprika, oad ja tex-mex kaste ning hauta veel 10 minutit. Serveerimisel riputa peale hakitud peterselli.
Paku kõrvale keedetud riisi või kartuleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 25.veeb 2012 03:52
:H:T:P:S:R;):(:)
Helen 10.jaan 2011 17:27
Siin võib fantaasial lennata lasta,mina panem veel oliive kui kodus on ja suvikõrvitsat,kui mõni vein poolik on panen ka seda.Seekord panen ploome ka.
Kris 29.okt 2010 23:06
Kas selle tex-mex kastme asemele mõni muu kaste ka sobib, külalised ei ole mul väga vürtsi armastajad.
Aivar 11.mai 2010 15:24
olen seda mitu korda teinud ja tõesti meeldib väga.
kala 18.märts 2008 16:56
Superb!
1