Lihatoidud  » Veiseliha

Pereköögi liharullid

Keskmine hinne: 2.94 Allikas: 100 rooga
Armastatud nädalalõpuroog.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha ristikiudu kaheksaks tükiks. Pane need kahe kile vahele ja vasarda lihahaamriga õhukeseks. Lõika porgand tikkudeks ja pruunista õlis. Aseta iga lihatüki keskele viil suitsupeekonit ja pruunistatud porgandeid. Rulli liha kokku ning kinnita puust kokteilitikuga. Prae rullid ümbertringi pruuniks ja lao tihedalt väikesse keedunõusse. Kastmeks pruunista peenestatud sibul ja porgand õlis. Lisa 1 dl vett ja rõõsk koor, maitsesta soola-pipraga. Kalla kaste rullidele ning hauta madalal kuumusel vähemalt 30-40 minutit või kuni liha on pehme.
Serveeri keedetud kartulite ja hapukurgiga.
NIPP: Suitsupeekoni võid panna ka efektselt rulli ümber.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merli 15.veeb 2012 19:13
mina panin rulli sisse ürtidega toorjuustu -praadides kipub see pisut välja voolama aga kastmesse annab omakorda mõnusa koorese maitse. Koore lisasin samuti lõpus! Mõnus maitsev liharoog!
annibunny 31.dets 2011 19:12
soovitan vee jätta panemata, siis ei lähe koor tükki.
mai 12.mai 2011 17:20
ka meie pere lemmik.Mina olen tavaliselt koore lisanud lõpus ja olen ka riivjuustu liharullide vahele suranud.
Clicky 02.apr 2011 22:48
Päris mõnusad rullid tulid, kuigi valmistamine on minu jaoks veidi liiga aeganõudev :D
kerstitibu 20.veeb 2010 12:54
Või hoopis hallitusjuustu! :) Keele viib alla.....
SJ 18.veeb 2010 15:25
Rulli sisse võib panna ka hapukurki, on veel maitsvam!
(nimetu) 23.okt 2008 18:50
väga mõnus ja samas kerge teha, rulli sisse panin ka sibulat ja porrulauku, järgmine kord maitsestaks liga ennam rulli keeramist ka väheke
Mmmerlekas 20.okt 2008 10:57
Päris head olid, aga keegi tark oleks võinud öelda, et koort ei tohi keeta, et läheb tükki
Anka5 23.apr 2008 10:59
Soovitan kõigile! Meie pere lemmikud
bett 29.veeb 2008 17:45
väga mõnus õhtusöök sai... :):):)
maiu1 26.veeb 2008 20:14
proovisin,väga maitsvad.
1