Lihatoidud  » Veiseliha

Veiseliha potis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hommikuköök Autor: Martti Koppel
Kokasaate Hommikuköök 05.04.2008 retsept.
Kogus: 1 portsjon
Lõika veiselihast viilud ja vala nendele peale ülejäänud komponentidest segatud segu. Kuumuta pann ja prae seal lihatükid kuldpruuniks, aseta haudepotti.
Prae pannil võis sibulasektorid, porganditükid, paprikaruudud ja lisa paprikapulber. Lisa pannitäis potti lihade manu, lisa siis vein, mesi, purutomat ja maitseained. Lisada vett, siis kõige peale kartulisektorid, sulge kaanega ja hauta pehmeks, maisterohelist lisada lõpus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anni 15.nov 2015 15:27
Olen seda korduvalt teinud,vaieldamatu lemmik veiselihahautis.
Tellu 07.nov 2013 21:56
Retsept on natuke ebamäärane vee koguse ja maitseainete koguste koha pealt. Sellest hoolimata proovisin teha. Tomatite asemel kasutasin tomatipüreed ja paprikapulbri asemel natuke cayenne pipart. Tulemus tuli väga hea. Kuna kaste on suhteliselt vedela kontsistentsiga, siis võib juurvilja panna natuke rohkem, tuleb toekam. Muidu maitse väga hea, soovitan proovida.
1