Lihatoidud  » Veiseliha

Azuu

Keskmine hinne: 2.99 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Tatari köögist pärit tõhus kõhutäis
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika veiseliha peenikesteks kangideks ja pruunista võis. Lisa tomatipüree, hakitud sibulad ja küüslauk. Kuumuta läbi ja vala peale vesi, mida peab olema nii palju, et liha oleks kaetud. Hauta umbes 30–40 minutit, kuni liha on pehme. Kurna puljong, sega võis kuumutatud jahuga ja vala tagasi potti. Koori kartulid, lõika kangideks ja prae õlis peaaegu pehmeks. Pane patta koos tükeldatud soolakurkidega ja hauta 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadri 17.nov 2012 19:09
Täitsa hea, aga lõpptulemus oli minu jaoks natuke maitsetu. Kardan, et panin liiga vähe soola ja pipart. Seda võiks kohe korralikult panna.
Hindaja 04.okt 2012 22:13
väga hea
Saima 23.märts 2012 22:53
Minu azuu retsept. Teen tunde ja võimaluste järgi. Veiseliha õ-
li sibul porgand -
hapukurk sool pi-
par ketsup (või midagi aseaineks-tomatid, mingi kaste, tomatipasta jne.) Pruunista liha pannil õlis. Pane potti hauduma, lisades vett nii et lihatükid kaetud. Maitsesta soola ja pipraga. Koori ja lõika ribadeks sibul, lase pannil õlis kuldseks ja lisa lihale. Seni kui liha haudub, koori porgand, lõika ribadeks ja pruunista pannil õlis. Lisa lihale. Nüüd koori kartulid, lõika ribadeks ja pruunista pannil ja lisa potti. Viimasena lase ka ribadeks lõigatud hapukurk pannilt läbi ja lisa toidule. Hauta, kuni kõikm on valmis. Lisa tomativärk. Lase toidul kaane all tõmmata, sega ja head isu! Eriliselt hea maitse annabki see, et koostisained kergelt pruunistatud. Soojendatult ka eriti maitsev.
Aramis 28.veeb 2012 12:02
azuu on võrratu viib keele alla 600 g Veiseliha 50 g Või 80 g tomatipüree 4 tk Sibul 2 küünt Küüslauk 8 dl Vesi 2 sl Jahu 200 g soolakurk 600 g Kartul Õli praadimiseks sool, pipar hea punane vein
geltz 05.nov 2011 17:01
kas peab olema kindlasti veiseliha? Sealiha ei sobi?
neiu22 23.aug 2011 14:15
Sai ka üks päev tehtud, muidu oli väga hea ja tuli lapsepõlv meelde, kuid kurki oli kas liiga palju või oli liiga hapukas (võtsin kaks keskmist kurki) - jättis väga tugeva maitse. Järgmine kord üks kurk vähem ja olen kindel, et tuleb suurepärane. Kusjuures sellest kogusest tuli meil igatahes 3 portsjonit. Seega järgmine kord teeb topelt ja saab kaks päeva süüa ;).
Veenus 29.mai 2011 14:59
Võrratult hea . Meie pere üks lemmikuid :)
marianna26 30.jaan 2011 15:39
Väga hea toit! Lisasin lõpus ka spl mett, et hapusust vähendada.
kaire 24.jaan 2011 17:34
veiseliha küll selle ajaga pehmeks ei lähe mis siin kirjas on - no üle tunni kõvasti peab hauduma :(
triu 20.juuli 2010 16:18
Tegin ilma kartuliteta ehk kastmena keedukartuli kõrvale. Super :Y Viib lausa keele alla :P Kindlasti teen teinekord jälle :)
katz 17.apr 2010 16:26
mees muudkui kiidab ja nõuab!:Y
hellz 02.apr 2010 18:26
tegin seda õhtul , super lihtsalt !
NAAJ 24.nov 2009 20:19
Tegin täna õhtuks. Väga hea tuli. Lisasin veel porrut, jahu ei pannud, sest juba ilma jahuta sai paraja paksusega vedelik. Valmis toidule raputasin peale hakitud maitserohelist. Kogu õhtusöögi valmistamisele kulus aga 2 tundi, sest liha lihtsalt ei haudunud pehmeks. Ostsin poest juba valmis karbi sees veiseliha ribad, ju oli vana veise liha. Õnneks ei pea liha hautamise ajal pliidi ääres passima, saab teiste asjadega vahepeal tegeleda.
Katz 28.märts 2009 20:08
Mina teen seda ilma selle jahu osata ja tuleb samuti väga hea..
kari 17.märts 2009 19:29
väga hea toit
siirikirikal 20.okt 2008 15:28
Liha hautamisel vees tekibki puljong.
täpikeseke 20.okt 2008 15:13
Kust see puljong tekkis? Koostisainetes kirjas pole või on see 8dl vett hoopis puljong?
irmelin 22.aug 2008 20:46
tegin chilli ketšupi ja piprakurgiga. superhea sai
sipsusirtsu 09.juuli 2008 14:58
Super hea toit!
klaas 28.mai 2008 19:57
Homme proovin teha. Nii isu tuli peale.....
1