Linnulihatoidud

Tervislik kanakebab

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 2 portsjonit
1.  Haki küüslauk, värsked ürdid ja päikesekuivatatud tomat.
2.  Lisa hakkliha hulka muna ja ülejäänud komponendid ning klopi segu korralikult läbi, nii et see muutuks tihkemaks.
3.  Aseta hakklihamass kaheks tunniks külma seisma.
4.  Vooli massist vorstikujulised kotletid ja lükka nendest läbi grilltikud.
5.  Pruunista kebab esmalt pannil ja aseta seejärel umbes 190kraadisesse ahju järelküpsema.
# Võid lisada massi hulka ka hakitud sibulat ja ka mõnd teravust andvat vürtsi või ürti.
# Serveeri kebabit sibula- või tomatisalatiga ning kerge koorekastmega.
# Kui ilm lubab, võid kotlette ka väligrillil küpsetada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
regina lee 07.nov 2010 15:36
väga head ja maitsvad :Y:D:P:P:P:P
1