Linnulihatoidud

Juustu-kanarullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Juustu, spinati ja kanalihaga täidetud rullid küpsevad tomatikastmes mõnusalt mahlaseks. Serveeri kõrvale värsket salatit või kuuma keedetud riisi.
Kogus: 6 portsjonit
Eralda kanaliha luudelt ja tükelda. Keeda lasanjeplaate ükshaaval rohkes soolakas vees kuhu on pandud ka törts õli; igaühte 3-4 minutit. Tõsta plaadid kohe külma vette. Kui mõni neist murdub, ära ehmu, vormis läheb rullidele riivjuust pealee ja katkine koht ei paista välja. Võta pastaplaat veest, laota lauale ja kata õhukese kihi tomatikastmega. Lõika kääridega värskeid spinatilehetükke peale. Seejärel pane mõned kanatükid, riivjuustu ja pipart. Keera rulli ning tõsta madala äärega ahjuvormi, liitekoht allpool, Toimi samuti ka teiste pastaplaatidega. Sega ülejäänud tomatikaste veega ja vala vormi. Puista peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nana 02.okt 2012 18:18
Mina olen ka korduvalt teinud.
Masha24 03.märts 2012 16:34
Ma tegin ja väga hea oli!
1