Linnulihatoidud

Kalkunistrooganov ürdiriisiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kerge ja väherasvane kalkuniliha sobib hästi asendama rasvasemaid lihasorte.
Valmistusaeg: 20-40 min

25 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Pane riis keema. Kuumuta pannil õli ja pruunista hakitud sibulat 1–2 minutit. Lisa ribadeks lõigatud kalkuniliha ning pruunista helepruuni värvuseni. Sega hulka viilutatud seened ja kuumuta veel paar minutit. Lisa kohvikoor ja vein (või puljong), maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga.
Alanda kuumust ning hauta aeg-ajalt segades 8–10 minutit. Nõruta pehmeks keenud riis ning sega hulka hakitud till ja petersell, maitsesta soolaga. Serveeri kalkunistrooganovi koos ürdiriisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vinks 12.dets 2010 22:36
Väga lihtsalt ja kiirelt tehtav. Olen rahul. Maistev pealekauba,
Hindaja 27.aug 2010 21:09
ütleme nii, et olen paremaid roogasid saanud ja millegi erilisega see roog mind küll ei võlunud.
arxitibi 09.mai 2010 11:26
Normaalne..
CiizuMiizu19 07.nov 2009 13:50
Päris hea;)
1