Linnulihatoidud

Suvikõrvitsakotletid kanalihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista pehmemat tüüpi fetajuustu, mida on kergem kotletimassi hulka segada. Võid katsetada ka pehme kitsejuustuga.
Kogus: 2 portsjonit
1. Sega riivitud suvikõrvits soolaga ja lase umbes kümme minutit seista.
2. Aseta seejärel mass sõelale ja pressi üleliigne vesi välja.
3. Lisa massi hulk muna, jahu ja fetajuust ning sega korralikult. Maitsesta värske peterselliga.
4. Kuumuta pannil õli ja tõsta mass lusikaga pannile. Prae madalal kuumusel mõlemalt poolt.
5. Lisandiks küpseta ahjus küpsetuskotis kanakintsud ja valmista juurde jogurtikaste. Selleks sega hakitud sibul ja till jogurtiga ning maitsesta soola ja pipraga.
Kotlette võid ka ahjus küpsetada – aseta tainas lusikaga paberiga kaetud plaadile ja küpseta 185 kraadi juures umbes viis minutit.
Kui tainas jääb liiga vedel, lisa veidi rohkem jahu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Helina 20.okt 2011 21:27
Tegin kotlette tavalise kõrvitsaga ja kasutasin maitsestamiseks porgandimaitseaine-
t....väga hea tuli!
Annika 13.aug 2011 13:41
Tegin tavalise juustuga esimene panni täis on valmis ja tõesti soovitan. Kindlasti proovin ka feta juustuga usun et siis on veel parem. Aga tõesti head ja kana on ka kohe valmimas et jah suured tänud retsepti eest, kuna hetkel on suvikõrvitsa aeg ja tuleb mõelda mida head sellega peale hakkata :)
NAAJ 26.aug 2010 18:58
Avastasin enda jaoks kaks päeva tagasi Feta juustu. Nimelt tegin pikkapoissi suvikõrvitsa ja Fetaga. Väga mahe, mahlane ja maitsev tuli. Retsept oli pärit ühest blogist. Feta, hakkliha ja suvikõrvits- väga hea kooslus.
Siiri 01.sept 2009 17:50
Mina lisasin feta asemel tavalist riivjuustu ja väga head tulid :)
siilimiili 13.okt 2008 13:54
Just võtsin esimese laari pannilt ja täitsa mõnusa maitsega on...., sellised mahedad. Ise lisasin veel pipart, aga fetat ei pannud, sest ei viitsinud poodi minna.
1