Linnulihatoidud

Risoto metsaseente ja pruunide kanatiibadega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anne Labrosse
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja hauta 3 minutit õlis. Lisa riis, sega hästi ja kuumuta, kuni riis on läbipaistev. Asu pidevalt segades lisama puljongit, 3 spl korraga, ja lase sellel enne uue koguse lisamist aurustuda. See võtab umbes 15-20 minutit. Vajadusel lisa soola.

Kuumuta sügaval praepannil õli ja pane kanatiivad pannile. Lisa sool, pipar ja purustatud küüslauk ning küpseta 20-25 minutit. Tõsta tiivad pannilt ära ja pane asemele seened. Küpseta kiiresti, 5-10 minutit, olenevalt seente suurusest.

Kui risoto on valmis, lisa sellele veel pisut puljongit, koor, riivjuust ja või ning sega uuesti läbi. Sega juurde seened.
Serveeri kanatiibadega ja raputa peale hakitud peterselli.
Kui tahad tõelisi karamellitud kanatiibu, grilli neid paar minutit enne lauale andmist ahjus. Võid enne grillimist peale tilgutada paar supilusikatäit mett ja õli. Kui sul pole grilli pane tiivad kuumas ahjus kõrgemale siinile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kata 17.mai 2015 15:56
1 portsjon ja 20 tk kanatiibu??? Wow! Peab see ikka õgrad olema.
1