Linnulihatoidud

Kana potipirukas kodujuustu kaane all

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Midagi vahvat pirukate maailmast. Selline valmistusviis aitab taigna arvel kokku hoida ning hoiab ära mure, et taigen läbi vettib.
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul. Lõika broilerifilee, porgandid, varsseller ja kartulid kuubikuteks. Vala vesi potti ning lisa puljongikuubik, kuumuta keemiseni. Lisa juurviljad ja keeda mõni minut, tõsta välja. Sega tärklis piimaga ja kalla tasakesi puljongi hulka; sega pidevalt, kuni vedelik on paksenenud. Võta pott tulelt ja lisa maitseained. Jaga juurviljad ja broiler nelja kuumuskindlasse kaussi, kalla peale paksendatud puljong.
Seejärel valmista kate. Selleks sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga, lisa ülejäänud ained ning sega ühtlaseks. Vormi saadud taignast pall, kata toidukilega ja aseta tunniks külmkappi. Katte võib valmistada ka köögikombainis, kasutades lõikurtera. Määri kausside ääred lahtiklopitud munaga. Rulli kate 0,5 cm paksuseks, lõika sellest 4 ümmargust ketast ja kata nendega köögiviljad. Jälgi, et kate oleks tihedalt kausside ümber, pealt määri munaseguga. Küpseta ahjus 170° juures 15 minutit, kuni kate on kollakaspruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa