Linnulihatoidud

Pannkoogid kanasalatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Toorjuustu võid asendada riivjuustu ja majoneesiga. Ahjus ei tasu pannkooke siiski enam üle soojendada, sest ahjus soojendamiseks sobivad puhtamad maitsed.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Eemalda suitsukanalt nahk ja seejärel kondi küljest liha. Haki liha kuubikuteks.
2.  Eemalda tomatilt seemned ja haki viljaliha kuubikuteks.
3.  Koori ka pirn ja lõika kuubikuteks.
4.  Sega omavahel toorjuust, liha ning tomat ja pirn. Haki juurde petersell.
5.  Laota täidis pikliku kuhjana pannkoogile ja keera see rulli.
# Pirni asemele sobib ka värske õun, kuigi pirn annab täidisele rohkem maitset ja teeb selle õunast mahlasemaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tipsulinnu 06.aug 2009 21:19
väga hea täidis, kuna endal aega pannkooke polnud küpsetada sai poest ostetud ...aga täidist oli hea lihtne teha ja pirn andis eriti hea maitse, teen seda kindlasti veel:Y:Y
1