Linnulihatoidud

Maisikrõbinatega kanakoivad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Alvar Andres Virkus
Seda rooga on lihtne teha, kuid ahjus küpseb ta 40 minutit Serveeri rooga riisi ja hapukoorekastmega.
Valmistusaeg: üle 60 min

VALMISTUSAEG: 10 MINUTIT + 40 MINUTIT AHJUS

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane ahi 200° juurde sooja.
2. Sulata või ning sega soola, karri ja sidrunipipraga.
3. Pane kanakoivad ahjuvormi ja määri neid pintsli abil või-maitseaineseguga. Küpseta ahjus 30 minutit.
4. Purusta samal ajal maisihelbed (võimalusel uhmris) ja sega riivitud juustuga.
5. Võta vorm ahjust, puista peale maisihelbe-juustusegu ja küpseta veel 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 18.märts 2009 14:25
Kindlasti võib seda ka terve kana puhul kasutada, küpsemisaeg peab muidugi selle võrra pikem olema.
sweetsugar 17.märts 2009 16:01
kas seda retsepti võib ka kasutada terve kana puhul?
indrekparli 17.märts 2009 10:55
Konsulteerisin. Autor arvas, et pikk küpsemisaeg võis tulla tema vana ahju omapärast, võimalik, et tavalises ahjus läheb vähem aega. Arvan ise ka, et piisab vähemast ajast, panin küpsemisaja lühemaks.
NurrMarta 17.märts 2009 10:40
Kas see küpsetusaeg liiga pikk ei ole?
1