Linnulihatoidud

Magushapu kana klaasnuudlitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista fileele kintsuliha, see on oluliselt mahlasem.
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha ja köögiviljad ribadeks.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha ja köögiviljad.
Lisa vokikaste ja hauta umbes kolm minutit.
Klaasnuudlite jaoks aja soolaga maitsestatud vesi keema, lisa potti nuudlid, keera kuumus maha ja lase nuudlitel umbes kolm minutit kaane all paisuda.
Loputa nuudlid külma vee all ja nõruta. Serveeri kastmega ja puista peale hakitud rohelist sibulat.
# Kastme valmimise puhul jälgi, et liha oleks küpsenud, kuid juurviljad veel kergelt krõmpsuvad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
angel 05.apr 2009 12:33
Selverites ,sellel riiulil,kus igasugused maitseäädikad,kast-
med jms,aga seda ingveri-wokikastet pole ma küll leidnud
Nunnu28 18.märts 2009 16:08
Kust selliseid klaasnuudleid saada on?
siirikirikal 18.märts 2009 15:53
Võtsin autori määratud inimeste arvu maha, ilmselt pigem ühele-kahele inimesele. Jah, Santa Maria teeb sellist kastet.
NurrMarta 18.märts 2009 15:25
Kuidagi ei tahaks uskuda, et 100g liha, 1 porgand ja veel jupp seda ja teist jätkuks 4 inimesele? Lisaks tahaks küsida, mis kaste see on? Midagi Santa Maria toodetest vms?
1