Linnulihatoidud

Kanakoogid teriyaki-kastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 450 retsepti laiast maailmast
Neid kanakooke tuntakse Tsukune nime all.
Kogus: 4 portsjonit
Sega kanahakkliha muna, riivitud sibula ja sojakastmega, niiet ained oleks omavahel hästi seotud, see võtab umbes 3 minutit.
Vormi segust 12 väikest lapikut kooki ning riputa kergelt üle maisitärklisega.
Leota rohelist sibulat 5 minutit külmas vees ja lase hästi nõrguda.
Kuumuta pannil õli, prae kooke kummaltki poolt 3 minutit.
Sega omavahel kastme koostisosad ja vala pannile. Pööra kooke aeg-ajalt, kuni need on ühtlaselt kastmega kaetud. Liiguta panni pidevalt, et kaste põhja ei kõrbeks.
Serveeri kohe, koos rohelise sibulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa