Linnulihatoidud

Tandoori kanakoivad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
See Indiast pärit retsept peaks meeldima neile, kes armastavad uusi maitseelamusi.
Valmistusaeg: üle 60 min

VALMISTUSAEG: 5 MINUTIT + 4 TUNDI KUNI ÜLEÖÖ KÜLMAS + 25–40 MINUTIT AHJUS VÕI GRILLIL

Kogus: 8 portsjonit
Pane kanakoivad madalasse anumasse. Sega kokku marinaad ja tõsta 0,5 dl sellest kõrvale. Ülejäänu kalla kanakoibadele, sega korralikult läbi. Kata anum ja pane külmkappi, hoia seal 4 tundi kuni üleöö. Aeg-ajalt pööra kanatükke. Kui valmistad rooga tavalises ahjus, määri ahjupann vähese õliga ning küpseta kana 220° juures 35–40 minutit. Keskmise kuumusega grillil kulub liha valmimiseks 25–30 minutit. Määri kanakoibi küpsetamise vahepeal kõrvalepandud marinaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristiina 01.veeb 2014 15:22
Olen korduvalt teinud. Soovitan! Väga maitsev :)
1