Linnulihatoidud

Mooritud vutid köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Kodumaised vutid valmivad peaaegu sama kiiresti kui broiler, ent on hulga maitsvamad ja tervislikumad.
Kogus: 1 portsjon
Maitsesta kuivatatud vutid soola ja pipraga. Seejärel paneeri neid vähese maisijahuga. Pruunista vutid haudepotis õlis ning jäta siis ootele. Lisa samasse potti tükeldatud sibul, küüslauk ja juppideks lõigatud porgandid, porru ja seller. Kuumuta aeg-ajalt segades tugeval kuumusel kerge jume tekkimiseni. Seejärel aseta peale vutid ja vala lindudest nõrgunud leem koos veega haudepotti.
Hauta mõõdukas kuumuses viljade ja vuttide pehmenemiseni.
Soovi korral lisa pisut rõõska koort või võid ning serveerimisel puista peale basiilikut või peterselli.
Ajakirja sattus ekslikult ebatäpne kontaktinfo. Kodumaiseid vutte saab osta Järveotsa farmist, telefon 56697933.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ritusja 05.mai 2009 16:58
Mul on savist haudepott. Kas sellega võib/saab pruunistada (pliidil ma mõtlen, sest näiteks köögivilju ahjus pruunistamise ajal tülikas aeg ajalt segada)? Pigem ikka vist pruunistada pannil ja siis eelkuumutatud haudepotiga ahju...
Vaike 20.veeb 2009 20:20
Superhea amps1
1