Linnulihatoidud

Kanakarri jogurtiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Aasia toidud Autor: Epp Mihkels
Lihtne jogurtiga valmistatav karri, mis sisaldab ka kana. Jogurt annab roale veidi hapuka maitse. Kes seda ei armasta, võib karrit teha kookospiimaga, kuid siis tasuks hapet reguleerida laimimahlaga, sest kookospiim tasandab maitseid.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafilee kuubikuteks. Haki sibul, küüslauk, ingver ja tšilli peeneks. Prae maitseköögiviljad
õlis klaasjaks, lisa vürtsid, kaneelikoor ja loorber ning prae veel kord kergelt
läbi. Lisa kanatükid ja pruunista need segades. Lisa vesi ja ülejäänud maitseained, hauta
küpseks. Lõpus lisa jogurtiga segatud maisitärklis ning lase uuesti keema tõusta. Serveeri
kohe riisiga. Peale haki värskeid koriandrilehti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Laura 17.jaan 2013 21:38
Väga maitsev :)!
Meelis1 30.dets 2012 21:02
Väga lihtne ja äärmiselt hea. Väga mitmekülgsed maitsed. Ei ütleks, et hapukas oleks olnud. Soovitan pikemalt hautada siis tuleb eriti mõnus.
kapuuts 25.sept 2012 23:34
Laimi pigistasin terve sisse..Väga hea roog.
tigaviux 04.okt 2011 15:51
Ülimalt maitsev roog. Tegin kookospiimaga ja pakkusin kõrvale kuskussi.
Kokk 28.juuli 2010 21:10
Tegin ja täitsa maisev oli. :) Soovitan proovida! Jätsin retseptist ise välja tsillipulbri, koriandriseemned ja vürtsköömnete asemel panin seesamiseemneid kuid maitse on väga mitmekesine ja huvitav! Seega kes armastab katsetada - väga mõnus kerge roog.
uffa 18.mai 2010 21:11
nii vist teiste rahvusköögi kohta ei tohi öelda, aga... pole suurem asi. vähemalt argiroaks tiba liigspetsiifilise maitsega
1