Linnulihatoidud

Vahemereline kanafilee

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lihatüki sisse peidetud maitsed serveerituna mahlase salatiga toovad vaheldust kastme ja kartuli maailma.
Kogus: 1 portsjon
1.  Aseta kanafilee lõikelauale kokku murtud küpsetuspaberi või toidukile vahele. Vasarda kergelt.
2.  Määri fileele pestot, aseta vahele päikesekuivatatud tomatid ja viiludeks lõigatud mozzarella.
3.  Suru filee taskuks kokku, tambi kergelt ja kinnita vajadusel tikuga.
4.  Prae tasku kuumal pannil mõlemalt poolt ja maitsesta.
5.  Aseta liha ahju järelküpsema.
6.  Serveeri oliivide ja kerge salatiga.
Küpsetuspaberi vahel liha tampimine on mugav perenaisele ja hea lihale – nii jääb lõikelaud hiljem puhtaks (jääb ära tüütu pesemine) ja samas ei tambi sa lihast mahlasid välja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tyuts 24.jaan 2012 19:04
Tomatid jätsin välja (ei maitse päikesekuivatatud tomatid kohe üldse) ja sisse panin tavalise juustu rohelise pestoga. Maitsev, kuid teinekord panen pestot sisse kohe kuhjaga.
Amatöör 15.apr 2011 00:28
Umbkaudu 15 minutit 180 kraadiga, 4 minutit enne väljavõtmist tasub veel natuke parmesani peale raputada :)
Sipsik 19.dets 2010 21:52
kaua ta seal ahjus järelküpsema peab? 10 või 30 minutit?
Tsiiiiff 04.nov 2010 19:57
The Hole shabang mis retseptis ja veel valget veini kõrvale. maitseb imehästi!
vaenekokkaja 10.aug 2010 16:58
ai, kui kallis, ei saa seda retsepti kasutada, päiksekuiva tomatit, pestot ja mozzarellat ei saa lubada.
Futurama 06.juuli 2010 22:18
Ma pole tükk aega midagi nii head saanud ja ma lisasin kanafileele ainult mozzarellat.
anniannu 14.juuni 2010 12:54
Soovitan! Väga hea ja maitsev ning kiire ja lihtne valmistada:)
1