NaisteMaailmKroonikatoidutare.eeideesahver.eeajakirjad24.eeraamat24.ee
Linnulihatoidud

Kanasült

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Suhkruhernevõrsed ei ole midagi muud kui noored hernevõrsed, mis kasvavad ka Eesti aedades. Kui uus hernehooaeg algab, naksa sügiseks mõned võrsed ja aseta karbiga sügavkülma.
Kogus: 10 portsjonit
1.   Pane kanakintsud külma veega keema. Vahu tekkimisel vähenda kuumust ja korja vaht hoolikalt.
2.   Keeda umbes 1,5 tundi vaiksel tulel, kuni liha tuleb kontidelt lahti ja pool veest on aurustunud.
3.   Koori ja haki üks porgand ning juurseller. Kuumuta juurviljad kuumal pannil pruuniks.
4.   Pool tundi enne keetmise lõppu lisa potti pruunistatud juurviljad ja maitseained.
5.   Lase želatiinil vees paisuda. Kui puljong on valmis, kurna see ja sega paisunud želatiin kuuma puljongi hulka.
6.   Eemalda liha kontide küljest ja haki väikesteks tükkideks. Sega tükid vedeliku hulka.
7.   Lõika teisest porgandist rattad ja keeda paar minutit, kuni porgand on muutunud poolpehmeks.
8.   Tõsta süldivormi põhja õhuke kiht vedelikku ja lase tarretuda. Seejärel aseta tarretisele porgandirattad ja suhkruherneladvad.
9.   Täida vormid kanasüldimassiga ja jäta vähemalt viieks tunniks külma tahenema.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa