Linnulihatoidud

Idamaised broilerikebabid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Serveeri seda rooga mõne idamaise, näiteks tai kastmega, lisandiks keedetud riis.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusaeg 25 min + küpsetamiseks 20 min

Kogus: 1 portsjon
Töövahendid: 12 puidust grillvarrast
Koori banaanid ja suru kahvliga püreeks. Sega hakkliha hulka koos riivsaia, soola, karri ja maitseaineseguga. Pane 10 minutiks külmkappi.
Samal ajal pane grillvardad külma vette likku.
Vormi tainast vorstikesed ja suru ümber varraste. Veereta vardaid seesamiseemnetes ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta
225-kraadise ahju keskosas 20 min. Enne serveerimist pigista peale laimimahla.
Kogustest valmib 12 tk, kalorsus 121 kcal/tk
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
merind 25.märts 2012 10:31
Banaanide maitse on soojalt süüe tugevam ja harjumatum, ent mitte halb. Külmana on parem. Ahjus ei tohiks kauem hoida kui tarvis, muutuvad kuivaks.
Marimiri2 13.jaan 2012 08:45
Banaanide lisamine ei ole hea mõte. Pere arvas et kebabid on tehtud pahaks läinud lihast.
1