Linnulihatoidud

Tandooribroiler

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
Peenesta noaga küüslauk ja sibul. Sega kõik marinaadiained kokku. Tee fileedesse terava kokanoaga diagonaalsed sisselõiked, mis ulatuvad liha poole paksuseni. Pane fileed väikesse minigrip-sulguriga kilekotti. Kalla marinaad peale ja hoia külmkapis vähemalt 3 tundi või järgmise päevani. Ühtlase maitsestumise huvides keera ja sakuta kotti mõned korrad. Tõsta fileed ühe kihina väikesse rasvainega määritud ahjuvormi ning küpseta lahtiselt 200° juures umbes 40 minutit. Kui pind kipub üleliia pruunistuma, kata vorm lahtise fooliumitükiga. Serveeri koos keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa