Linnulihatoidud

Kana-köögiviljahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tšilli-laimimaitseaine asemel sobib kastet maitsestada nii punase kui ka rohelise karri pastaga. Aga ole ettevaatlik, et kaste liiga tuliseks ei läheks.
Kogus: 2 portsjonit
Haki küüslauk ja riivi ingver.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles küüslauk ning ingver.
Lõika kanafileest ribad, lisa pannile ja prae läbi.
Maitsesta kana tšilli-laimimaitseaineseguga, pigista peale laimimahl ja vala juurde kalakaste.
Lase vokijuurikad kuumast veest läbi ja lisa pannile.
Vala juurde koor ja lase keema. Keeda paar minutit ja võta siis kuumus maha.
Haki roheline sibul ja sega hautise hulka.
Serveeri kana kas riisi või nuudlitega.
# Kalakaste on ootamatult ebameeldiva lõhnaga, kuid annab samas aasiapärastele roogadele iseloomuliku ja soolase maitse. Nii et lõhn tuleb lihtsalt välja kannatada ja hiljem tuba tuulutada.
# Maitse täiustamiseks võid lisada ka Tai basiilikut ja sidrunheina, laimimahla asemel lisa aga hoopis Kaffiri laimilehti, mida müüakse ka Eesti poodides.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa