Linnulihatoidud

Kana-köögiviljawok

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta wok-pannil õli, kuumuta selles 2 minutit tükeldatud sellerivarsi, rohelisi ube, porgandeid ja ratasteks lõigatud sibulat. Lisa puljong ja hauta 3 minutit. Lisa tükeldatud kanafilee, ribadeks lõigatud suvikõrvits, õisikutena lillkapsas ja tükeldatud paprika. Kuumuta 3 minutit. Maitsesta sojakastme, suhkru, ingveri, musta pipra ja hakitud küüslauguga. Lisa hakitud spinat ja kuumuta veel 1 minut. Sega maisitärklis veega ja kalla pannile. Kuumuta 1-2 minutit, kuni vedelik pakseneb.
Serveeri kohe keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ylle 14.nov 2014 11:39
Väga maitsev, kindlasti seda edaspidi veel ja veel
Raivo 09.veeb 2012 19:27
Väga maitsev!
Heli 29.nov 2010 09:01
Maitsev ja kerge toit. Kasutanud ka mugavdatud varianti.
kristiinab 24.juuli 2010 16:55
väga hea ja maitsev:)
1