Linnulihatoidud

Kana ja brokoli hiinapäraselt

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda munanuudlid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Pane ribadeks lõigatud broilerifileed kaussi. Lisa sojakaste, šerri, sool, 0,5 tl musta pipart, 1 tl seesamiõli ja maisitärklis. Sega hästi läbi ja lase pool tundi marineerida. Lõika brokoliõisikud väiksemaks, koori ja viiluta varred. Keeda neid väheses soolaga maitsestatud veees 2 minutit ja loputa külma veega.
Kuumuta pann tulel ja lisa maapähkliõli. Kui õli hakkab suitsema, lisa hakitud küüslauk, riivitud ingver ja ülejäänud 0.5 tl must pipart. Sega mõni sekund, lisa kanafilee ja pruunista 4 minutit. Pane juurde brokolivarred ja -õisikud, viilutatud tšillikaunad ja kalakaste. Kalla juurde puljong, austrikaste ja 2 tl seesamiõli.
Sega hulka munanuudlid ning serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 08.märts 2016 09:47
Oih, mis ma olen siin kirjutanud. Möödas on viis aastat ja nüüdseks (alles hiljuti) olen ka tšilli enda jaoks avastanud. Nii et antud rooga üks tšillikaun sobib ideaalselt.
Mari 24.jaan 2011 09:55
Kui sa jätad retseptist välja austrikastme ja hea maitsega õlid, siis ei saa sa kunagi antud toidu õiget maitset teada. Ainus, mis tuleks siin retseptis ära jätta on t?illi, sest see teeb toidu vürtsikaks - maitse ei muutu sellest. Ma ei korralda enda suus kunagi tulekahju. Avastasin enda jaoks austrikastme alles hiljuti ja olin väga üllatunud, sest alati käies Hiina kiirtoidukohtades mõtlesin - millega nad küll kastmeid maitsestavad, kui juhtusin ükskord Õhtulehest Aasia toitudest lugema ja avastasin sealt, et põhikomponent toitude maitsestamiseks on austrikaste. Nüüd oskan juba ise kodus valmistada maitsvaid idamaiseid toite ja loodan et ka see retsept on hea.
Merje Maripuu 20.okt 2010 21:12
Jätsin seesamiõli, maapähliõli ja autrikaste ära. Tegin ja jäin rahule. Mu mees kiitis. Vürst maitse. Teine kord teen poolest kogust. Esimene tehtud roog oli tohutu.
1