Linnulihatoidud

Paneeritud kalkunikotletid

Keskmine hinne: 4.48 Allikas: 100 rooga Autor: Raili Mikk
Inimeste arvamus toitudest ei pruugi alati kattuda. See kalkunilihaga kotletiretsept on aga kogu meie pere üksmeelne lemmik.
Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta fileelõigud soola ja pipraga. Pane taldrikule juust ja riivsai. Sega
kokku koor, majonees ja sinep. Kasta lihatükid kõigepealt hapukooresegusse
ja seejärel riivsaia-juustusegusse. Jäta pooleks tunniks jahedasse seisma,
siis püsib paneering praadimisel paremini liha küljes. Prae keskmisel kuumusel
kummaltki poolt 5–6 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kata80 11.nov 2010 21:17
Mega hea!
margit 28.okt 2010 18:24
Mina teengi kanaliha fileest!Natsa vasardan läbi ka,jääb pehmem ja saab ruttu valmis:A
lallukas 07.juuli 2009 17:44
Väga mõnus! Olen seda paneerigut kasutanud nüüd ka kana kintsuliha paneerimiseks, sest kalkuni fileed ei ole nii kerge alati leida - tõsti hea.
athena 07.märts 2009 11:43
Tegin kanafileedest ja gouda juustuga. Praadimise lõhna peale jooksis kogu pere kohale. Paremat asja pole tükk aega saanud.
1