Linnulihatoidud

Coq au riesling

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nigella ekspress Autor: Nigella Lawson
Mulle on alati meeldinud coq au vin’i Alsace’i versioon ja siin see ongi, ainult et palju aegasäästvamal kujul. Olen sibula asendanud porrulauguga ja kasutan valmis peekonikuubikuid ja kanakintse. Kintsuliha sobib hautistesse ja tegelikult ka kõikjale mujale paremini. Kuna ma ei prae liha läbi, läheb vaja nahata kanaliha, sest pruunistamata kananahk ei ole ilus vaatepilt. Kui ostad kondita kintsuliha, arvesta seda umbes 1,25 kilogrammi.
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta õli haudenõus või suures laias potis ja prae peekonikuubikud krõbedaks.
Lisa viilutatud porrulauk ja kuumuta mõni minut koos peekoniga pehmeks.
Lisa kanakintsud, loorberilehed, seeneribad ja vein.
Maitsesta soola ja pipraga, aja keema, kata pott kaanega ja hauta madalamal kuumusel tund aega. Nagu hautiste puhul tavaks, maitseb roog kõige paremini, kui lased sel ära jahtuda ja soojendad järgmisel päeval uuesti üles. Aga ei juhtu ka midagi, kui kohe sööma asud. Serveeri tilliga ja võiste nuudlitega, soovi korral.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tikker11 15.märts 2009 23:55
Tegin ja väga maitsev on,kuid riis sobib sinna juurde paremini kui makaron.
1