Linnulihatoidud

Südamehautis

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Pereköök
Lihtne argiõhtune roog, mis valmib kiirelt ja maitseb hästi. Külmutatud broilerisüdamed ei maksa palju ning neid on müügil enamikus suuremates poekettides. Keeda kõrvale tatart, riisi või kartuleid.
Kogus: 4 portsjonit
Pese sulanud südamed jooksva vee all, patsuta köögipaberiga kuivaks. Lõika pooleks ja pruunista õlis. Lisa hakitud sibul ja õhukeselt viilutatud porgandid, kuumuta mõni minut kõike koos. Maitsesta soola ja pipraga. Puista peale jahu ja kuumuta segades. Lisa keev vesi või puljong ja salsa ning hauta aeg-ajalt segades kaane all, kuni porgandid on pehmed. Vajadusel lisa vahepeal vett. Sega hulka hapukoor ja kuumuta veel kord läbi, puista peale hakitud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kokkaja:) 13.mai 2013 10:54
no täna proovin sis ära seasüdme:) pole ennem teinud nii et esimene kord:) kuid broilerisüdamed on meie pere lemmikud:) panen hauduma broileri maitseaine ja puljongi kuubiku ja loorberi lehega,hautan nii 15-20 min ja voilaa:) mida kauem hautad seda vinskemaks nad lähevad:) aga kas oled ka proovinu neid praetul kujul? väga rahul :)
hannes63 08.jaan 2013 12:47
läheb loosi küll.
Minuscule 09.aug 2011 15:48
Lõpptulemus näeb igaljuhul kole välja :( Eks paistab, kui pere kohe koos, kas kõlbab. Seni on meie pere meelsasti neid südameid söönud.
ats 13.okt 2010 17:08
kurvale vaat süda on üks isesorti lihas mis ei lähegi pehmeks. see pole seakints. ja selles vintskuses ongi ta omapära naudi seda!
kurb 18.apr 2010 14:40
:R Kuidas ma ka neid broilerisüdameid ei teeks, ikka jäävad vintsked...Olen isegi õhukeseteks viiludeks lõiganud (hirmus töö), kuid ikka on nagu kumm...Tegin proovi siin antud retsepti järgi ja ikka vintsked...Olen kaua neid hautanud, siis nagu on veidike pehmemaks läinud...Nojh, ju ta jääbki edaspidi tegemata...:(
JAN7 09.jaan 2010 15:05
Hea söögitemise ajal pole aega kompleksideks. Söö kui maitseb ja kui arvad, et see mis on taldrikul pole söödav, siis vaata ja mõtle, kui tundub kena ja isuäratav, küllap on siis ka söödav.:-)
kerli85 29.aug 2009 14:40
väga hea roog. Meie pere lemmik!
Misty 07.juuli 2009 23:42
Hahahaaaa Snowblind, see oli sul hästi öeldud! Et tõesti, mis vahet seal on, kas sa sööd südant või kana koiba või kaelakarbonaadi, nad on kõik ju olnud elusa looma küljes ja verised ka veel pealekauba:D;)
kiisumiisu 19.mai 2009 14:37
ostsin ka need südamed ära ja päris hea roog sai,aga rumal selle koha pealt,et seal küljes sellised valged sooled või sellised,ei teagi,mis nende nimi,kas need peab ära lõikama,mina igaks juhuks lõikasin,äkki keegi teb paremini
Snowblind 15.mai 2009 15:08
Superhea! Ja kui nüüd hakata organeid jagama siis eks ole kaelakarbonaadki verine olnud ja aidanud elus loomal pead liigutada, koodile toetudes on kunagi põrsake ringi kepsutanud ja koib oli kunagi nunnu kollase tibupoja küljes...
msdynamite 09.mai 2009 18:32
vabandust, aga tõesti see retsept tekitas minus jõle rõvedat tunnet. Kuidas saab süüa,mingi kunagi elus olnud looma südant... Mulle lööb silme ette kohe mingi inimese tuksuv süda...verine jne...brrr
Kristel.l 02.apr 2009 14:57
Aga teinekord tee söök salaja ja ära reklaami, millest tehtud on. Tead seda ütlust, et mis on poliitikal ja vorstil sarnast.Vastus: Mõlema puhul ei taha sa teada, kuidas seda tegelikult tehakse. Sa käitu siis samamoodi. Mul mees näiteks sööb kodujuustu küll, kui ta pole näinud, et seda ostan ja kuhu sisse suran. Sööb ja kiidab.... Aga kui luurab ja märkab, siis on "võileiva-dieedil". Ja ise sattusin "tigude" otsa, süües neid kana pähe hämaras peoruumis. Oleks teadnud, et tigu, poleks iial suhu pannud. Kui perenaiselt kuulsin, mida sõin, siis ..... läksin poodi ja ostsin endale ka!:H
discoball 30.märts 2009 20:27
ma ei tea, kas mul oli vale tomatipasta vms, aga kuidagi hapu jäi ja järgmine kord ma tomat ei paneks... muidu oli täitsa hea! miskipärast olin peres ainuke, kes seda sõi. :D mulle sobivad igasugu molluskid ja südamed ja muud mulluskid. ostsin juba uuegi paki võbelevaid südamekesi, et uuesti katsetada :)
1