Linnulihatoidud

Jalopenotäidisega kanafilee-tortilla

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Parim maitse
kanafilee krõpsude paneeringus, keefirikastmega
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel toorjuust, peeneks hakitud punane sibul ja hakitud Santa Maria roheline jalopeno. Maitsesta saadud mass vajadusel soolaga ja täida kanafileed, millele oled äärest sisselõike teinud. Pane kanafilee avad kinni hambatikkudega ja paneeri jahus, munas ning purustatud maisikrõpsudes. Pruunista kana kuumal pannil ja küpseta ahjus 180-200 kraadi juures u. 10 minutit.
Lisandi valmistamiseks lõika tomat pooleks, maitsesta soola, pipra ja Pasta Basilico ja balsami veiniäädikaga. Küpseta tomatid ahjus koos kanafileedega.
Kastme valmistamises haki värske kurk kuubikuteks sega keefiriga, maitsesta värske hakitud mündi, kivisoola ja Tellicherry pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa