Linnulihatoidud

Kana brändi ja peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nigella Ekspress Autor: Nigella Lawson
Olen alati armastanud vana head ilustamata kanapraadi. Mõnikord aga võib ju veidi mängurõõmu lisada ja nii kasutangi siin brändit ja peekonit, mis täiustavad maitset (ja muudavad kana kaunilt pruuniks) ega ilutse niisama. Kana jääb ikka kanaks.
Kogus: 4 portsjonit
Kõrvale pakun kartuli-seenegratääni ja hapukat krõmpsuvat rohelist salatit ja ongi kõik. Praad ei valmi just välgukiirusel, aga kui õhtusöögile on külalisi oodata, siis nii ongi parem, sest ettevalmistuseks kulub vaid umbes 10 minutit ja kui kõik ahjus juba rõõmsalt valmib, saad ülejäänud aega kasutada laua katmiseks, väikeseks joogiks ja kasvõi huulte värvimiseks.
Valmistamine:
1.   Kuumuta ahi 220°C juurde/ gaasiahi 7-ni.
2.   Prae peekoni viilud väiksemal pannil keskmisel kuumusel krõbedaks. Selleks kulub umbes 4 minutit ning pannile jääb mõnus mahlane rasv.
3.Eemalda pann pliidilt, võta praetud peekoniviilud ja kasuta kana täidiseks. Kana on rind ülespoole ahjuvormi asetatud.
4.   Vala brändi veel kuumale pannile ja lase sellel peekoni ”mahladega” kokku keeda.
5.   Vala kana brändiseguga üle ning aseta 45 minutiks ahju. Kana küpsust saad kontrollida tehes noaga sisselõige kana koiva ja kerevahelisse liigesesse. Kui liigesevedelik on selge, on kana küps. Lase kanal enne lauale viimist 10 minutit seista 
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Miss Catre 05.apr 2009 15:25
Nunnu ju;)
1