Linnulihatoidud

Kanamaksakaste

Keskmine hinne: 2.99 Allikas: Pereköök
Lihtne kaste argiõhtuks keedukartuli või riisi kõrvale. Kanamaks maksab poes vaid mõniteist krooni ja külmletis leidub seda peaaegu alati. Maitsesta kaste meelepäraste ürtidega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese (ülessulatatud) kanamaks jooksva vee all, patsuta köögipaberiga kuivaks. Tükelda ja pruunista see pannil õli ja või segus. Maitsesta soola-pipraga ning tõsta potti.
Edasi kuumuta pannil õli-võisegus tükeldatud sibulad ja küüslauguküüned, tõsta samuti potti. Lisa rõõsk koor, tomatipasta, suhkur ja meelepärased ürdid, kui kasutad neid kuivatatuna. Hauta väiksel tulel 10 minutit ehk kuni maks on pehme. Kui tarvitad värskeid ürte, lisa need hakitult kõige lõpus. Paku kastet koos keedetud kartuliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triin 21.okt 2016 17:38
Minu arust oli tomatipastat liiga palju, muud maitset ei jäänudki. Äkki oleks pidanud sl. olema mitte dl?
Didi 21.jaan 2013 10:19
Väga maitsev.
Peacock 04.mai 2012 11:05
menen moohan, väga maitsev tuli ikka
Algaja 08.apr 2012 21:24
Väga hea! Soovitan! :)
Jantsu 08.nov 2011 16:19
Kasutasin 3,5% piima ja tuli ka väga hea. Kindlasti teen veel.
Jutsukene 11.okt 2011 10:09
Väga maitsev.
rootsikunn 29.märts 2011 17:27
Meil ei olnud midagi peale maksa ja sibula. Need asjad tekkisid sellest, et oli üks kana õuel ja pudel viina. Oli maitsev!:Y
Hindaja 07.märts 2011 23:14
Maitses. :) Ma pole varem tomatipastat maksakastmesse pannud, aga tulemus oli väga hea. Panin lisaks sisse veel riivitud porgandit. Teen teinegi kord.
Kata 22.aug 2010 17:27
Super-hea! Täpselt retsepti järgides tuleb maks väga pehme ja hõrk.
olev 13.juuni 2010 12:51
väga maitsev tuli
Mmmerlekas 03.apr 2010 17:52
Täitsa mõnus
gerliin 14.mai 2009 15:26
Mina lisan maksakastmesse alati ka riivitud porgandit, nii tegi juba mu ema ja vanaema ja ka mulle maitseb väga:)
1