Linnulihatoidud

Ürdikoorikuga kanafilee kreemjas sinepikastmes

Keskmine hinne: 2.47 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Koorik hoiab kanaliha mahlase ja annab krõbedust. Praadi sobib pakkuda koos kartuli-püree või praetud köögiviljadega.
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel maitseained, maisimanna ja purustatud maisihelbed. Jaga segu pooleks ning sega pool keefiriga. Kasta fileed kõigepealt keefirisegusse, seejärel paneeri maitsestatud purus. Aseta fileed küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta 190° juures 20 minutit.
Samal ajal, kui kana küpseb, valmista kaste. Selleks sega omavahel piim, tärklis ja sinep. Valmista puljongikuubikust kanapuljong ja lase keema tõusta. Lisa piima-tärklisesegu ja sega korralikult läbi, serveeri kanafileega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa