Linnulihatoidud

Kana-apelsinipada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveerimisel võid lisada krõbedaid saiakrutoone. Lõika saiaviilud kuubikuteks, sega õliga kokku ja küpseta ahjus kuldpruuniks.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Kuumuta paksupõhjalises potis õli ja pruunista selles kanakoivad.
2.  Lõika sibulast sektorid ja haki küüslauk ning lisa potti. Sega ja pruunista kergelt.
3.  Pigista juurde apelsinimahl, riivi sekka ka apelsinikoor ja lisa maitseained, tomatid ja oad. Maitsesta soolaga.
4.  Kata pott kaanega ja hauta 150 kraadi juures u 30 minutit või kuni kanaliha on pehme.
# Konservubadest eelista valgeid ja võimalikult suuri – need ei lagune kastmes ära.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marge 06.märts 2012 19:27
Natuke liiga apelsinine sai, aga ehk seepärast, et mul oli suurem apelsin. Muidu hea maitsega!
1