Linnulihatoidud

Hiina kana-köögiviljarullid filotainast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
Sulata filotainas pakis. Haki küüslauguküüned ja ingverijuur. Lõika hiina kapsas ribadeks ja riivi porgand. Vala riisinuudlitele keev vesi ja lase 5 minutit pehmeneda. Kurna ning haki riisinuudlid ja küps kanafilee.
Kuumuta vokkpannil õli, prae selles kiirelt küüslauku ja ingverit. Lisa kapsas, porgand ja idud, paari minuti pärast hakitud riisinuudlid ja kanaliha. Maitsesta hoisin- ja austrikastmega. Tõsta pann tulelt ning jahuta veidi.
Pintselda iga tainalehte kergelt õliga ja lao kihiti üksteise peale. Lõika filotainas 15x15cm suurusteks tükkideks. Tõsta igale tainatükile 1-2 tl täidist. Pintselda servad lahtiklopitud munavalgega, tõsta mõlemalt poolt ääred sisse ja keera rulli. Pintselda pealt munavalgega ja küpseta vokkpannil rohkes õlis 2-3 minutit, kuni rullid on kuldpruunid. Tõsta majapidamispaberile nõrguma. Serveeri magusa tšillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Manna 15.veeb 2012 18:17
ja hinne 5=)
Manna 15.veeb 2012 18:16
väga PRO! Isegi see sisu on nii nämma niisama syya. See nagu kana ja nuudli wok.
Gleissy 16.mai 2010 22:21
tõsiselt hea!:) kasutasin esimest korda filo tainast ja avastasin, et jube vahva asi ju :A ning rullidesse võib ju ükskõik mida oma maitse järgi keerata. Mulle meeldib! :H
koreika 20.märts 2010 14:31
Tegin Revali lehttaignaga, sest filo on hirmkallis. Kasutasin seda, mis kodus parajasti leidus: sibul, porgand, salatisegu, ingverijuur, Taco kaste. Lisasin suhkrut, sidrunimahla, paprikapulbrit, t?illipipart, tsipa cayenne pipart ja soola. Endalegi imestuseks tuli maitse väga sarnane Hiina söögikohtades pakutavate kevadrullidega, väga maitsev...
kuuki 03.mai 2009 20:38
imehea, soovitan!
1