Linnulihatoidud

Broilerifilee kuivatatud ploomidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Aromaatsele kanalihahautisele annavad meeldivat maitset kuivatatud ploomid.
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta suurel pannil õli ja prae selles hakitud sibulat umbes 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja prae hetk. Lisa kaneel, koriander ja ingver ning kuumuta veel hetk. Lisa ribadeks lõigatud broilerifileed. Kui kana on pruunistunud, lisa tomatipasta ning maitsesta soola ja pipraga. Hauta 15 minutit. Lisa pikuti poolitatud ploomid ja hauta veel 5 minutit. Keeda kuskuss või riis pehmeks. Serveeri kohe.
1 portsjon ~360 kcal
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
-Kirsi- 06.nov 2011 23:14
Super maitsev! Tundus kahtlane, et sellised koostisosad kokku sobivad - aga väga hea sai. Maitseained tegid selle roa eriti huvitavaks. Ainuke asi jah, et liiga kuiv oli - mingit kastet oleks vaja juurde tekitada. Röstisin juurde ka india pähkleid, kuid kuna sööma hakkamisega oli nii kiire, siis kahjuks unustasin lisada.
Köögikata 04.dets 2010 21:55
Panin juurde purustatud tomateid (t?illiseid) vähemalt 200 g, kuna mulle meeldi vähese kastmega selline roog.Kaneeli ei julgenud nii palju panna, maitsestasin lisaks veel peterselli ja umbes veerandi sidruni mahlaga tsipake suhkrut. Tuli väga maitsev.Juba toidu väljanägemise ja serveerimise eest sain mehelt kõvasti plusspunkte ning juba küsib, millal jälle saab!
boob 15.nov 2010 22:43
:Y ...jube hea oli! Soovitan kõigile! Ma ei proovinud, aga nähtavasti sobivad sinna ka india pähklid!
K. 07.veeb 2010 17:26
väga hea, aga oleks võinud kuskilt mingi kaste ka tekkida, liiga kuivaks jäi nagu.
Caver 23.jaan 2010 16:06
njämm njämm :Y
katsetaja 14.juuni 2009 01:36
lisasin rosinaid,ananassi ja ühe paki külmutatud lillkapsa-
brokolit(hautasin ennem eraldi),muidugi ploomid ka.Ilma tomatipastata.Kar-
riga maitsestasin.Sojakas-
tet lisaks söömisel.
Veix 02.mai 2009 17:13
Tegin, tõesti hea ja huvitav, kasutasin küll värsket ingveri juurt kõike koos kuumutades ja ka kogustega mängides. Soovitan kõigile kes tahavad uusi maitseelamusi.
sandralee 30.apr 2009 10:29
Tegin seda paar nädalat tagasi ja oli väga maitsev. Ploome ei kuumutanudki läbi, sest tundub, et nii jääb maitse paremini alles. Muidu kuidagi sulavad need ploomid ühtlaselt kastmesse, aga endale meeldib, kui mõni magus ploom suhu satub aeg-ajalt.
1