Linnulihatoidud

Kalkunifilee ingverimarinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Ingver annab kalkunile idamaise maitsenüansi.
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel marinaadiained. Lõika kalkunifilee pikkadeks ribadeks, pane kilekotti ja kalla marinaad peale. Hoia külmas vähemalt 3 tundi. Torka varras iga 3 cm tagant fileeribast läbi ja keeruta vardaid, kuni liharibadest moodustub spiraal. Grilli marinaadiga pintseldades 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 18.apr 2011 11:03
Väga maitsev oli! Tegime seda ?a?lõkina ja kindlasti saab sellest väga head kana?a?lõkki. Esialgu tekitas natukene õõvastust veiniäädikas, aga eks seda veiniäädika jubedat maitset-lõhna tasakaalustab sojakaste, sidrun jt imelised maitsed, mis retseptis on. Küüslauku panin ühe rohkem ja ingverit (riivituna) tuli ka 1,5 tl. Tulemus suurepärane - mõeldes sellele, et grillihooaeg on ees!
1