Linnulihatoidud

Kanafileepurjed köögivilja-julienne'ga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse Autor: Arne Schumann
Parim maitse 16.mai 2009
Kogus: 4 portsjonit
Sega kanafileeribad Santa Maria klassikalise kanamarinaadiga ja lase umbes 1 tund marineeruda. Seejärel pane kanafilee vardasse ning määri pealt ananassiglasuurkastmega. Aseta vardad ahjurestile, kuhu oled juba eelnevalt asetanud bataadist lõigatud, umbes poole sentimeetrised viilud ja need maitsestanud soola, pipraga ning kokku määrinud õliga. Küpseta 180-190 kraadi juures 10-15 minutit.
Porgandist, porrust ja sibulast lõika peened ribad ja pare kiirelt kuumal pannil või wokil ning maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa