Linnulihatoidud

Pizza Päike Lapi leivast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse Autor: Rain Käärst
Kogus: 4 portsjonit
Aseta Rieska pizzaalusele või ahjupannile. Sega kokku ananassiglasuurkaste , tšillikaste ja toorjuust. Määri kana kintsuliha kokku Santa Maria suitsumaitselise grillõliga ning maitsesta soola ja pipraga.
Kanaliha valmista grillil või grillpannil. Küpseta liha valmis ning lõika ribadeks. Määri toorjuustu segu Rieska leivale. Puista peale kanaliha, lisa tomat, sibula viilud ja kõige lõpus kodujuust. Küpseta 200 kraadises ahjus 10 – 15 minutit. Kui pizza ahjust välja tuleb, puista üle ohtralt hakitud ürtidega. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa