Linnulihatoidud

Mahepitsa kanaga

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui kana marineerimiseks ei jää aega, osta poest eelmarineeritud filee. Hästi sobivad näiteks apelsini- ja sidrunimarinaadis kanad.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Aseta kanafilee üheks tunniks marinaadi laagerduma.
2.  Valmista pitsapõhjatainas segades omavahel pulber ja vedelik. Sõtku taigen, lase kerkida 30 minutit. Sõtku uuesti läbi ja rulli lahti.
3.  Suru pitsatainas vormi.
4.  Määri peale ketšupit ja raputa üle pune ja basiilikuga.
5.  Lõika kanafilee ribadeks ja aseta pitsapõhjale.
6.  Aseta kanafileele ananassikuubikud ja sibularõngad.
7.  Kõige peale aseta mozzarella-viilud.
8.  Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.
# Võid kasutada värsket ananassi, mis praegu on eriti magus, aga ka ananassikonservi. Viimasel puhul nõruta konserv kindlasti ära, et see pitsat liiga vesiseks ei teeks.
# Vändra Leiva kaubamärgi pitsapulbrile võib retseptist ette nähtud kogusest veidi rohkem vedelikku lisada. Nii ei jää pitsapõhi kuivaks ja liigtihkeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 25.mai 2013 09:47
Mulle meeldis, kuigi ei leidnud poest valmis meemarinaadi ja tegin selle ise. Ja Vändra Leiva pulbri pidin kahjuks saatma prügikasti, sest see oli kohutav näts, mida polnud mul võimalik rullida. Midagi tegin vist valesti. Tegin muretaignaga.
1