Linnulihatoidud

Kana seentega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anne Labrosse
See roog maitseb eriti suurepäraselt esimeste kevadseentega - mürklite või kogritsatega. Veel on see roog hea kuuseriisikate või austerservikutega.
Kogus: 1 portsjon
Lõika seened pooleks. Pese need hoolikalt ja õrnalt ning jäta siis rätikule ootele.
Haki sibulad. Pruunista rasvaines kanatükid. Lisa sibulad ja lase neil veidi värvuda. Maitsesta soola ja pipraga. Pane hulka seened ja kuumuta veel segades 3-4 minutit. Puista juurde teelusikatäis jahu ning sega kõik läbi. Vala peale vein ja jätka küpsetamist katmata nõus umbes 8 minutit.
Viimasena maitsesta roog muskaadiga ja vala peale koor. Kuumuta keskmisel tulel veel 8 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Veikko 23.mai 2010 18:09
Kusjuures täitsa hea. Veinina kasutasin Lavel Blanc Vintage´t , shaloti asendasin valge sibulaga ja lisasin sutsu rosinaid. Kurkum andis riisile lõbusa kollase värvuse. Ja hapukapsas segatuna oliivõliga on sinna kõrvale hea!
1