Linnulihatoidud

Kiire riisi-panniroog Aasia stiilis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
1. Lõika kooritud tomatite viljaliha tükkideks. Sulata ja nõruta köögiviljasegu. Kuumuta peenestatud sibulat ja küüslauku madalal kuumusel, kuni vesi aurustub. Lisa ribadeks lõigatud kanaliha, kuumuta 3–4 minutit ning maitsesta Cayenne’i pipra ja sojakastmega. Löö pannile munad ja sega kiiresti läbi.

2. Lisa kohe riis ja köögiviljad, sega läbi ja kuumuta kaane all paar minutit. Maitsesta sidrunimahla ja soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liinakene 31.jaan 2012 13:55
Kohandasin retsepti asjade järgi, mis kodus olemas oli. Kana asemel kasutasin hakklihakonservi, tomati asemel kodust tomati-sibulahoidist ja köögiviljaseguks herne-maisi-
porgandisegu. Tuli väga maitsev kraam :D
Anna 09.okt 2011 21:03
Proovime teha:)
Marju 12.sept 2010 19:48
Lihtne ja hea.
kretu 24.mai 2010 14:56
koolis tegime ,,,ja tõesti väga hea retsept,,,teen seda veel kindlasti:D
Pink Barbie 22.apr 2010 10:05
Väga maitsev ja kiire õhtusöögi saab sellest! :)
Kristinsööb 13.apr 2010 18:51
just tegin, väga-väga hea oli. võib-olla oleks ühe või kaks muna rohkem pannud.
merilynkass 28.okt 2009 18:51
just tegin, täitsa hea:Y
1