Linnulihatoidud

Kanapuguraguu

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: 100 rooga
Lihtne, soodne ja maitserikas hautis, mida võid serveerida nii keedu- kui praekartulitega. Lisandi jõuad valmistada samal ajal, kui hautis pliidil podiseb. Värskete ürtidega ei maksa koonerdada, need teevad roa ainult maitsvamaks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda porgandid, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta neid kastruli põhjas õlis mõni minut. Puhasta ja pese pugud või südamed, lõika tükkideks. Pane potti sibula-porgandisegu juurde ja pruunista. Lisa jahu ja sega läbi. Lisa ka tomatipasta, sega ja kuumuta minut-kaks. Edasi pane potti kuum puljong ja loorberilehed. Hauta kaane all, kuni liha on pehme. Pane juurde hakitud till, petersell ja soovi korral hapukoor, maitsesta soola-pipraga.
Serveeri keedetud või praetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Aive 08.veeb 2013 16:32
Väga maitsev roog! Aga kas see pugu peabki kergelt krõmps olema, või hautasin liialt vähe? Lihaosa oli pehme, aga see õhem valge oli krõmps.
Issi 12.okt 2011 16:09
Tomatipastat ei pane üldse ja enne lõplikku valmimist panen toore kartuli tükid ja hapukoort ja marineeritud kurgi tükid.Hautan kuni kartul pehme ja kõik on väga rahul.
Pipi 03.mai 2011 17:00
Mina teen sarnast rooga, aga ei lisa tomatipastat, vaid kui pugud on pehmeks haudunud, siis rõõska koort. Kogu pere lemmik! Pugusid maitsestan kord salveilehtede lisamisega, kord karriga, vahel ka lihtsalt soola ja pipraga.
Pugu 20.apr 2011 16:20
No 20 minti hautamist on minujaoks küll vähe, pigem 40 kuni tund! Aga muidu väga maitsev roog!
kaarit 02.jaan 2011 12:08
küsimusele ,kust saab kanapugusid-mina ostsin grossi toidukauplusest
Signe 29.dets 2010 17:50
Kas tõepoolest valmivad kanapugud 20 minutiga?
Tiina 29.dets 2010 17:05
Kas keegi oskab öelda, mite % tomatipastat oleks kõige mõttekam kasutada? Salvestil on näiteks 20% aga on ju ka 100% ... on sel vahet üldse?
Tiina 29.dets 2010 16:42
Mina olen näinud Prismas kanapugusid, mis ei ole sügavkülmutatud, kilo hind on muidui kolmekordne.
aff 01.dets 2010 17:04
Usun, et näpuotsatäis suhkrut mahendaks lisaks porganditööle seda haput maitset. Kas keegi teab, kust eelnevalt sügavkülmutamata kanapugusid-südameid osta saab?
Julia 04.mai 2010 13:33
omapärane...jäin rahule.
eiks 30.märts 2010 20:03
Mina lisasin just tomatipastat rohkem ja natuke ka ketsupit ja tuli ikka super hea. kõigile maitses!
bahjiggity 23.märts 2010 19:05
Ei saaks öelda, et maitserikas.. suhteliselt üheselt hapu oli, kuigi tegin retsepti järgi päris täpselt ja tomatipastat panin isegi vähem kui ette oli nähtud. Ära ei pidanud viskama, aga uuesti kindlasti ei tee.
Celli16 24.veeb 2010 11:49
Väga maitsev roog. Serveerisin hoopis riisiga ning pott sai kiirelt tühjaks;) Soovitan!
1