Linnulihatoidud

Kanakoivad sulatatud juustu ja seentega

Keskmine hinne: 3.3 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Kogus: 6 portsjonit
Kuivata koivad majapidamispaberiga ning lükka nahk liha küljest lahti. Maitsesta liha soola ja pipraga. Sega juustu hulka maitseained ning suru segu võimalikult palju nahapinna alla. Aseta koivad ahjuvormi nii, et nende vahele jääks piisavalt ruumi – siis on tulemus krõbedam –, ning vala vormi põhjale pisut puljongit või mahedat valget veini. Maitsesta veel kananahk soolaga ning küpseta 200-kraadises ahjus 30–40 minutit.
Soovi korral võid vormi lisada ka külmutatud või värskeid seeni. Serveeri ürtidega maitsestatud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pia 11.sept 2012 19:58
Tegin ja teen veel:)!
Alla 13.mai 2012 21:41
1 dl on muidu 100 ml...siis võib kaalule panna ja saada grammides teada!
Gerli 14.märts 2012 12:05
Väga hea söök!
Lorelai 01.veeb 2012 17:17
kaste oli tõesti väga mõnus, kana ise suht tavaline, aga mis kanast ikka oodata, kui kana :D
mizzzy 31.jaan 2012 20:24
Väga maitsev :Y
Kätt 10.nov 2011 13:32
Meie perele ka väga maitses!
margit 05.okt 2011 18:57
Teen mitmendat korda seda rooga kanakintsudest ja naha alla sulatatud juustu parem panna.Juust ei pea kindlalt olema seenemaitseline,pi-
gem maitsvam jääb küüslaugu või maitserohelisega sulatatud juust.Lisan ka omapoolt veel kanamaitseainet,-
mille hõõrun kintsunaha peale.Väga maitsev!
Kristinsööb 18.apr 2011 12:54
Järgisin tervet retsepti ja lisasin enda poolt veel paar tükeldatud päiksekuivatatud tomatit - tulemus oli parem, kui ootasin. Serveerisin kartulipüreega ja värske rohelise salatiga. Imehea, tahaks juba uuesti teha :)
Brüleekreem 20.veeb 2011 20:26
Nõustun eelkirjutajatega: täitsa hea toit on. Tavalistest ahjukanadest on kõrini, see on hea vaheldus. Tegin õunasiidriga, sest veini polnud käepärast, ja peterselli asemel kasutasin tilli.
Mina 15.jaan 2011 17:42
Super!
elenora 14.jaan 2011 13:15
Vot see oli tõesti väga, väga hea. Mõnusalt tugeva maitsega ja meeldis eriti hästi ka mehele :)
Prinzessin 30.okt 2010 17:59
Väga väga hea! :)
marilys 23.okt 2010 11:41
super hea...olen seda korduvalt teinud..ja kindlasti teen veel:Y
signe21 22.sept 2010 12:09
minule isiklikult ei meeldinud, kuid mul poiss ja ema kiitsid väga :)
Janek 04.sept 2010 21:07
Super
Celli16 03.sept 2010 18:54
Väga maitsev ja lihtne roog. Soovitan soojalt katsetada! Ise lisasin rohkem sulatatud juustu ja järgmine kord panen küüsaluku ka rohkem. Meeldivaid maitseelamusi:)
kairi 28.aug 2010 13:39
Täiesti oivaline roog! :) Võib teha ka toorjuustuga, aga sulatatud juust on parem. Mina olen alati teinud veiniga, annab huvitavama maitse, puljongiga pole proovinud. JA muide see juust peabki naha alt välja imbuma kastme sisse, see teebki roa eriti võluvalt maitsvaks. Naha lükkad lihtsalt näppudega niipalju kui saad lahti ja ongi valmis. Lihtne ja maistev! Näpud püsti! :)
monca 18.juuni 2010 11:46
jubehea:P:A
Gleissy 24.mai 2010 22:28
On küll hea, aga kalorilugeja nagu ma olen, kasutaks pigem kanafileed ja serveeriks värske salatiga :)
kk 24.märts 2010 17:07
tõesti super head tulevad. kana on väga mahlane ja maitsev :)
ekk 06.veeb 2010 20:57
lõppkokkuvõttes see juust sulas naha alt välja vormi põhjas olevasse veini, ent tulemus oli siiski hea.. veini-juustukaste oli väga hea ja minu a´rvates jäi siiski kanale ka see juustu maitse külge... kuna ma seeni ei söö, siis kasutasin murulagu sulatatud juustu, millesse lisasin veel värsket murulauku, peterselli, küüslauku ja mädarõika maitselist torjuustu... teen teinekordki
to jaana 22.jaan 2010 14:02
1dl jahu on 60g, 1dl suhkrut on 85g, 1dl vett on 100g, 1dl toiduõli on 35g, 1dl võid on 100g. ja rohkem leiad kuskilt kindlasti internetist mingite teisendustabelite alt.
kritzu 20.jaan 2010 09:03
Tehtud :) Peaks ütlema, et mäkerdamist oli palju. Tegin puljongiga ja raputain peale riivitud mozzarella juustu. Maitse oli super. Soovitan teha :)
kritzu 19.jaan 2010 15:28
Võibolla väga tobe küsimus aga kuidas te seda nahka lahti lükkate koiva küljest ja kui palju :)
Piret0 18.jaan 2010 14:33
Ei ole eriti kana sõber, aga see roog tuli lausa vapustav välja. Super
12