Linnulihatoidud

Kanašašlõkk kurgikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kana kintsulihast saab hea šašlõki. Kasutades BBQ-kastet või suitsumaitselist šašlõkikastet, omandab liha huvitava suitsuse maitsevarjundi.
Kogus: 8 portsjonit
Lõika kana kuubikuteks ja pane kaanega karpi või kaussi. Pressi peale sidrunimahl, puista üle soola-pipraga ning sega läbi. Lase 30 minutit seista.
Sega marinaadiks šašlõkikaste, jogurt, õli ja purustatud küüslauk. Määri marinaad lihale ja lase 8-9 tundi külmkapis maitsestuda.
Koori kastme jaoks kurgid, lõika pooleks ja eemalda seemned. Riivi kurgid jämeda riiviga, sega jogurti, hakitud peterselli, tüümiani ja koriandriga. Maitsesta soola-pipraga. Lase vähemalt 1 tund maitsestuda. Puista peale hakitud piparmünt. Lüki kanatükid varrastele ja grilli 10-12 minutit. Määri grilimise ajal marinaadiga. Serveeri kurgi-jogurtikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lovikutsaurr 26.juuli 2010 16:24
väga hea liha tuli....maitsesta-
mata jogurti asemel kasutasin keefiri ja olid kana tiivad...nämma :)
hanka 21.juuli 2010 12:54
Väga mõnus ja pehme kanaliha, veidi hapukas ja sidrunimaitseline.Ka-
sutasime kana fileed ja kastme asemel grillmaitseainet, tuli ka väga hea välja.Kurgikaste on suurepärane vaheldus igapäevasele kurgi-tomati salatile, eriti kuumal suvepäeval.
1