Linnulihatoidud

Kanapajaroog läätsede ja kookospiimaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Margus Tamm
Kaunviljad on küll väärtuslikud valguallikad, aga üsna raskesti seeditavad. Lääts on nende seas kergeim ja seetõttu vastuvõetav ka neile, kellele näiteks oad üldse ei sobi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1.Koori ja haki sibula ning prae kergelt õlis läbi. Lisa suupäraseks tükkideks lõigatud kanafileed, puista peale maitseainesegu ja prae lihatükid korraks läbi.
2. Vala lihale peale vesi ja lase keema tõusta. Nüüd lisa läätsed ja hauta 25-30 minutit. Vala juurde kookospiim ja lase veel korra keema tõusta.
3. Serveeri koos keedetud riisiga.
HEA TEADA: Kui läätsed panna juba keevasse vette, on nad kergemini seeditavad. Punased läätsed keevad kiiremini kui rohelised, viimased võivad pehmeneda ka kuni tund, sõltuvalt sordist.
NIPP: Keetmisel kookospiim pakseneb, nii tulevad sellega tehtud kastmed tummised ja kreemised. Kookospiimas on ka kaloreid oluliselt vähem kui vahukoores.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Riina 29.apr 2012 15:09
Maitseaine Garam masala leidsin Santa Maria valikust. Pajaroog tuli midagi hernesupi taolist :) huvitav.
S11diuss 25.apr 2012 20:52
Kus on müügil seda maitseaine segu
RG 12.apr 2012 19:25
Ma keetsin eelnevalt läätsed pehmeks. Praadisin maisitärklises paneeritud fileetükid. Võtsin pannilt. Praadisin ühe sibula, kallasin juurde kookospiima ja lisasin supilusikatäie karripastat. Lisasin keedetud läätsed ja praetud fileetükid. Maitsestasin veel Maggi universaal maitseainega ning Lisasin ka Santa Maria Fajita maitseainet, et särtsu juurde anda. Välja tuli maitsev. Teen ka teist korda ;)
u. 01.veeb 2012 17:47
liialt ka ei kiidaks. läätsed keesid oehmeks ja maitset ka nagu oleks, aga kana jäi vintske ja... no ma ei tea, vb on asi ka kehvas kokas:S
Anetu 08.apr 2011 18:28
Kastmel oleks võinud rohkem maitset olla ja läätsed jäid pisut kõvaks.
1