Linnulihatoidud

Rooma kana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Paprika ja tomatiga kanahautis maitseb hästi nii Itaalia leiva kui spagettidega. Soovi korral raputa peale värskelt riivitud ja lõhnavat Parmesani.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta kanafileed soola ja pipraga. Prae pannil õlis mõlemalt poolt 3 minutit ja tõsta kõrvale. Prae pannil ribadeks lõigatud paprikaid ja prosciutto-sinki 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja prae veel minutike. Nüüd lisa tomatid, vein, ürdid, puljong ja kana. Sega kõik läbi ja hauta kaane all pool tundi või kuni kana on pehme ja küps. Lisa kapparid, veidi hakitud peterselli ja serveeri meelepärase pasta või Itaalia leivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tannu 27.apr 2012 23:50
kui ma tahaksin neid ahjus küpsetada, mis temperatuuril ma seda tegema peaksin? usun, et ahjus saab parem kui panni peal hautada.
caatz 11.dets 2011 16:31
annan 10p süsteemis 4p.
urmas 07.juuli 2011 15:37
soovitan kindlasti proovida, vaga maitsev itaaliaparane roog 5p super!
1