Linnulihatoidud

Kanafileed küüslaugu-võikastmega

Keskmine hinne: 3.07 Allikas: Äripäeva õhtusöögid Autor: Tiina Lebane
Krõbeda juustu-riivsaiakattega kanatükid teeb mahlaseks küüslaugu-võikaste.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika fileed kolmeks tükiks.
2. Tõsta eraldi kaussidesse jahu, lahtiklopitud munad ja riivsaiaga segatud Parmesan.
3. Veereta fileetükke esmalt jahus, siis munas ja lõpuks paneeri riivsaia-juustusegus.
4. Prae tükke keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 2-3 minutit või kuni liha on küps. Hoia soojas.
5. Kastme valmistamiseks sulata pannil või, lisa purustatud küüslauk ja kuumuta 1-2 minutit.
6. Lisa hakitud petersell, maitsesta soola ja pipraga ning kalla kaste serveerimisel kuldseks praetud kanatükkidele.
7. Serveeri kohe. Lisandiks sobivad nii ahjukartulid, kartulipüree kui keedetud riis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Bahama-Mama 21.nov 2012 08:13
praadisin/"keetsin" fileetükke õlis ja hiljem ahjust läbi.. nämmmi!
Monika 12.märts 2012 10:45
Tegin eile seda prooviks. Väga, väga hea tuli. Juustuga sai sama variant tehtud, nagu eelnevad kommenteerijad tegid. Jahu mõttest ma muidugi aru ei saanud (võiks ju otse munasse ja siis riivsaia ja juustu sisse). Aga see selleks. Ning algul praadisin kana toiduõliga, hiljem tegin tavalise võiga ja see viimane variant oli parem. Meie perele sobis see toit väga, seega teen teine kordki.
ameerika meisterkokk 24.veeb 2012 19:17
Suurepärane !
Kriipsik84 04.veeb 2012 14:49
Võrratult maitsev!
annelüü 29.jaan 2012 16:45
Suurepärane retsept! Tõesti ülimaitsev ja mahlane! Suured tänud lisatud retsepti eest! :)
:) 28.jaan 2012 09:38
Tegin ka. Ülimaitsev, kuigi võib-olla Parmesani oleks võinud veidi rohkem olla.
Riina 23.jaan 2012 17:46
Väga maitsev. Abikaasa arvas lausa, et täitsa restorani söök. :)
Meedi 15.jaan 2012 17:09
Tõesti hea kana ja väga mahlane. Kasutasin ka tavalist riivjuustu ja veidi lisasin kanafileele soola, pipart.
sissykiku 02.jaan 2012 16:12
Väga meeldis! Parmesani asemel kasutasin ka tavalist riivjuustu, sest samuti ei leidnud seda juustu kusagilt. Kana jäi tõesti ülimaitsev sellise paneeringuga. Kast-
mele lisasin ise ainult hapukoort ja piima juurde, sest kogus tuli muidu liiga väike ja maitselt jäi liiga tugev.
mammukake 12.dets 2011 18:59
ma proovin täna...ps to hindaja..katsetan su ideed pudruvärgist kõrvale:)
Hindaja 29.nov 2011 21:53
Imemaitsev, kõigile, kellele olen pakkunud meeldib.Mina pakun kõrvale porganditest, kaalikast ja kartulitest tehtud putru
Tiina 07.okt 2011 08:25
Mina tegin ilma juustuta ja tuli ka väga hea. Hea lihtne valmistada ja suht kiiresti:)
mmarja 20.mai 2011 20:31
Imemaitsev! Ja kana jäi tõesti mõnusalt mahlakas. Minu lisandisoovitus on kuskuss, sobis siia juurde väga hästi.
Kristina 08.mai 2011 22:32
Kuna täna on eriline päev otsustasin seda kanafileed proovida.Igapäev ei osta perele kanafileed kuna on kallis.Tuli päris maitsev,elukaaslasel meeldib väga küüslauk ja sellega mina ei koonerdanud.Parmes-
ani asemel panin tavalist riivjuustu kuna poes mina ei leidnud parmesanijuustu.Kana-
filee jäi mahlaseks,vahest kui midagi teen kanast jääb kuivaks.:):):)
Ly 02.mai 2011 17:34
Tegin. Väga maitsev oli
1