Linnulihatoidud

Kana panniroog köögiviljade ja fetajuustuga

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Suvetoidud Autor: Pille Enden
Argiõhtuks sobiv roog valmib kiirelt ja pakub koos kuskussi või riisiga tõhusa kõhutäie. Kui tahad kergemat einet, võid lisandina pakkuda ainult saia.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pruunista kanafileesid pannil õlis kummaltki poolt 5-6 minuti, maitsesta soola-pipraga ja tõsta sooja.
2. Pane pannile viilutatud suvikõrvits, paprika, sibul ja küüslauk. Lisa vesi, alanda pliidi kuumust ja kata pann kaanega. Hauta aeg-ajalt segades 5 minutit. Lisa tükeldatud tomatid ja hauta 5 minutit. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Tõsta köögiviljade sekka ka fileed. Soovi korral võid fileed ka viilutada. Hauta kanafileed küpseks.
3. Valmista roa küpsemise ajal kuskuss, nagu pakendil kirjas. Tõsta lisandile kanakaste ja murenda peale fetajuust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annyi 23.juuni 2013 23:28
Megahea!!! Lisan-
dina läks sisse 1 spl balsamiäädikat ja 2 spl hapukoort. Kogemata jäi mul liiga kauaks hauduma, tegelt lausa unustasin, kuid arvan, et maitse sellest ainult täienes. Kõrvale seekord tatar.
Mari 25.sept 2011 22:45
Olin liiga rutakas. Arvasin, et kanafileetükid tükeldatakse sisse selles retseptis. Kuna siin aga fileeribad tervelt siis sobib kirjeldamiseks "tk" küll!
Mari 25.sept 2011 22:40
Tundub ahvatlev. Mis mind häirib, on retseptis kanafilee kogus " 4tk ". Parem oleks kirjeldada grammides, kuna enamus kanafileed on pakitud grammide järgi, tükid võivad olla nii väiksed kui ka suured fileeribad. Ise muidugi saan retsepti järgi enamvähem aru, kui suur kogus kanafileed olema peaks, aga siiski, on ka neid, kellele tekitab see küsimusi :)
Karoliina 16.sept 2011 16:28
Väga maitsev :) Ja suussulav feta sobib selle toiduga tõesti ülihästi. Mina panin natuke ananassi ka, oli vaja konserv tühjaks saada.
Merli 11.aug 2011 17:12
Väga mõnus oli vahelduseks levinud argiroogadele! Just Feta on oluline komponent serveerimisel. Mina panin praetud kana kintsufilee enne serveerimist pannil kastme sisse viilutatuna ja kuumutasin veel korra - kintsufilee on mahlasem ja mulle meeldib kui sellel kohe kaste ümber on. Teen teinegi kord! NB! lisasin maitse järgi ka lõpus sidrunimahla -nii jäi kaste maitsvam!
1