Linnulihatoidud

Tomatine grillmarinaad kanalihale

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitseelamused tervise heaks Autor: Aet Trisberg
kana kintsuliha on grillimiseks parem kui filee, mis kipuba ka marinaadis kuvaks jääma.
Valmistusaeg: 20-40 min

Marineerimiseks 12 - 24 tundi.

Kogus: 3 portsjonit
Tükelda kintsuliha suupärasteks tükkideks ja lisa sellele järjest tomatipasta, mesi, sool, pipar, küüslauk, tšilli- ja sojakaste. Sega kõik hoolikalt läbi ja pane kinnises anumas (soovitavalt mitte plastist) külmkappi järgmist päeva ootama.
Aja lihatükid vardasse ja grilli hõõguvatel sütel. Liha saab suussulavalt hõrk ja mahlane. Soovitan soojalt!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
merimari 01.sept 2012 19:51
Super hea,olen korduvalt teinud!
rinka 21.juuni 2012 00:16
Suurepärane marinaad! Proovisin seda ka lambale ja lihtsalt võrratu.
liis 20.jaan 2012 11:04
ja on ka isuäratav ning tõeliselt nautiv
Stucky 23.juuni 2011 08:03
mm... tundub isuàratav...:)
1