Linnulihatoidud

Lillkapsa-kanakarri

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Kasulikud kapsaroad Autor: Pille Enden
Vürtsikas ja kookospiimaga idamaine roog, milles lillkapsas pekas jääma veidi krõmpsuv.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda kanafileed kuubikuteks ja pruunista pannil õlis. Lõika porru viiludeks ja tükelda küüslauguküüned. Tõsta mõlemad pannile ja jätka kuumutamist nõrgal kuumusel. Lisa pannile karripasta ja sega läbi. Tükelda lillkapsas väikesteks õisikuteks, tõsta pannile ja sega. Lisa maitseained, kanapuljong ja kookospiim ning lase kaane all 7–9 minutit haududa. Viimistle maitse ja raputa peale koriandrilehti. Serveeri keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa