Linnulihatoidud

Grillitud pardifilee

Keskmine hinne: 3.28 Allikas: Grillime aasta ringi Autor: Harri Ilves
Pardifilee nahaosa grillimisel tilgub sütele palju rasva, nii et ole valmis leeki kustutama. Kuid rabe nahk ja mahlane rasvakiht selle all muudavad pardifilee tõeliseks delikatessiks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Kuivata pardifileed ja lõika nahaga kaetud poolele noaga sälgud. Sega meresool ja pipar. Määri fileed mee ja maitseseguga. Grilli otsesel kuumusel mõlemalt poolt 3–4 minutit, algul nahapoolelt ja siis teiselt küljelt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pille 15.veeb 2012 17:37
väga maitsev tuli :)
1